MediaWatch

Skabere af The Rain laver ny serie til Netflix

Netflix er på vej med ny serie produceret i Danmark. Bag den står to mænd, som tidligere har samarbejdet med Netflix om dramaserie.

Fra optagelserne til The Rain i Danmark, der blev produceret af Miso Film | Foto: Jakob Jørgensen

Christian Potalivo og Jannik Tai Mosholt, der var to af hovedkræfterne bag Netflix' første danske serie "The Rain" og den kommende Netflix-serie "Nisser", skal lave endnu en serie til streamingtjenesten. Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Den kommende serie får titlen "Chosen" og er en science fiction-serie om en teenagers liv "med socialt pres, hemmeligheder, løgne og identitet", fremgår det af meddelelsen.

Christian Potalivo og Jannik Tai Mosholt har sammen stiftet produktionsselskabet Tall & Small.

Produktionen af "Chosen" begynder i år, mens Netflix ikke sætter dato på, hvornår serien forventes at få premiere.

Ud over "The Rain" og de to kommende serier "Chosen" og "Nisser" har Netflix også serien "Equinox" i støbeskeen med dansk udgangspunkt. Den er produceret af produktionsselskabet Apple Tree Productions og har premiere i december.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs