MediaWatch

Dansk instruktør har startet optagelser til Netflix-thriller

Tobias Lindholm, som bl.a. har instrueret TV 2-serien "Efterforskningen", er gået i gang med optagelserne til sin første engelsksprogede film i USA.

Foto: Casper Holmenlund Christensen/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

I weekenden vandt Tobias Lindholm en Bodil for manuskriptet til Thomas Vinterbergs Oscar-belønnede film "Druk", og nu har han selv sat sig i instruktørstolen til filmen "The Good Nurse", som han laver til Netflix. Det skriver Filmmagasinet Ekko.

Den kommende Netflix-thriller handler om en morderisk sygeplejerske, er Tobias Lindholms første engelsksprogede film, som efter nogle år i dvale efter annonceringen i 2016 nu er gået i optagelse.

Tobias Lindholm har udover TV 2-serien "Efterforskningen", som havde premiere sidste år, bl.a. også instrueret trilogien "R", "Kapringen" og "Krigen".

I løbet af de seneste år har flere danske produktioner fundet vej til den internationale streamingtjeneste. Det gælder bl.a. serien "The Rain", som er produceret af Miso Film, og "Equinox", som produceres af Apple Tree Productions.

I 2022 får den første dansksprogede film premiere på Netflix. Det er Barbara Rothenborgs "Kærlighed for voksne", som også er gået i produktion.

Det er endnu uvist, hvornår "The Good Nurse" får premiere på tjenesten.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs