MediaWatch

TDC: Nye produkter - herunder YouTV - er kommet fint fra start

Midt i alle omvæltningerne i TDC-koncernen, lancerede selskabet sidste år lavprisselskabet Eesy og streamingproduktet YouTV. Foreløbig er der ikke tegn på kannibalisering af egne produkter, siger CFO.

Foto: PR/TDC/Emilia Therese

De to nye TDC-babyer, Eesy og YouTV, er kommet godt fra land – og gør foreløbig ikke ondt på øvrige produkter, som koncernen ellers tjener flere penge på.

Det er meldingen fra TDC's CFO Lasse Pilgaard, der gør status efter et år, hvor TDC igen gjorde sin entré ude ved fronten i den priskrig, der har hærget på det danske mobilmarked i snart to årtier – og i øvrigt meldte sig på banen med et streamingprodukt, der omfavner streamingtjenester, som ellers stjæler TV-kunder fra Yousee med arme og ben.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs