MediaWatch

Bureau-chef forventer større udskiftning i streamingtjenester i år

Danskernes appetit på streamingtjenester har været opadgående i flere år, men ifølge bureauchef er der tegn på, at forbrugerne prismæssigt er ved at få nok. Han forventer, de i stigende grad vil skifte hyppigt mellem tjenesterne.

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Selvom villigheden til at abonnere på flere streamingtjenester har været stigende gennem længere tid, er der tegn på, at brugerne er ved at nå et mætningspunkt for, hvor meget de vil strække underholdningsbudgettet, fortæller Head of Broadcast Bo Thierry-Poulsen fra Dentsu Danmark i et interview med Flatpanels.

Derfor forventer han, at forbrugerne i fremtiden i langt højere grad vil skifte rundt mellem streamingtjenesterne, hvor udbuddet er vokset markant de seneste par år og også de kommende måneder føjer nye konkurrenter til i skikkelse af HBO Max og Paramount+.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs