Næstformand forlader Egmonts bestyrelse og afløses af Salling-direktør

Topchef i Salling Group rykker ind i Egmonts bestyrelse og skal bl.a. tilføre erfaring med e-handel. Han afløser næstformand, som træder ud af bestyrelsen. Tidligere TV 2-direktør overtager næstformandsposten.
Per Bank, adm. dir. for Salling Group, sidder bl.a. i bestyrelsen for Danmarks Nationalbank og Skagenfood A/S - og nu også Egmont | Foto: PR/Egmont
Per Bank, adm. dir. for Salling Group, sidder bl.a. i bestyrelsen for Danmarks Nationalbank og Skagenfood A/S - og nu også Egmont | Foto: PR/Egmont

Bestyrelsen i landets største mediekoncern, Egmont, skifter navne på et par poster. Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Adm. direktør for Salling Group, Per Bank, indtræder som nyt medlem af bestyrelsen i Egmont Fonden og Egmont International Holding A/S. Han afløser næstformand Torben Ballegaard Sørensen, der stopper efter 15 år i bestyrelsen.

Næstformandsposten overtages af Merete Eldrup, der har siddet i bestyrelsen i et år og tidligere har været adm. direktør for TV 2.

Per Bank har sine karrieremæssige rødder i dagligvarehandlen og har været topchef i Salling Group siden 2012. Han har tidligere været direktør i den engelske dagligvarekæde Tesco og adm. direktør for Coop. Det er bl.a. Per Banks erfaringer med e-handel, som Egmont i stigende grad driver forretning indenfor i divisionen Story House Egmont, der skal bringes i spil.

"Per Bank har stor erfaring med international retail fysisk som online, ligesom han har indsigt i konsumentadfærd og arbejder for en kommerciel fond med et dobbelt formål. Vi er meget glade for, at Per Bank har sagt ja til at indtræde i bestyrelsen og bidrage med sin omfattende viden og erfaring i arbejdet med at videreudvikle Egmont som en førende mediekoncern i Norden," siger Lars-Johan Jarnheimer, bestyrelsesformand for Egmont, i meddelelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også