MediaWatch

Fratrådt filmchef anbefaler at splitte stilling op i to

Ronnie Fridthjof fratrådte posten som chef for Filmby Aarhus og Den Vestdanske Filmpulje efter blot et år på posten, fordi timerne ikke hang sammen med et familieliv. Nu anbefaler han, at man overvejer en opdeling af ansvaret.

Foto: Laura Bisgaard Krogh/KULTUR

Der er for få timer i døgnet, til at en chef for Filmby Aarhus og Den Vestdanske Filmpulje kan løfte ansvaret for begge institutioner på en tilfredsstillende måde, mener Ronnie Fridthjof, der fratrådte stillingen for få uger siden, skriver JP Aarhus.

"Det blev for meget at være chef for en kreativ erhvervspark med over 100 virksomheder, samtidig med at jeg var chef for Den Vestdanske Filmpulje med et budget, der er steget fra 34 mio. kr. til 51,5 mio. kr., og samtidig være chef for to projektafdelinger. Derfor har jeg anbefalet fremover at dele stillingen op i to," siger han til avisen.

Kulturchef i Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune, Lars Davidsen, oplyser, at kommunen i løbet af foråret vil finde ud af, hvad der skal ske med stillingen.

Den Vestdanske Filmpulje er en regional filmfond sat i verden for at større en bred vifte af film- og medieproduktioner. Puljen har sekretariat i Filmby Aarhus, der hører under Aarhus Kommune og støtter jyske produktioner gennem filmpuljen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs