MediaWatch

Drive vil udklække unge talenter med manuskriptforfatter-program

Produktionsselskabet Drive Studios lancerer manuskriptforfatter-program, der skal udvikle talenter. Der er brug for en strukturering af, hvordan unge manuskriptforfattere kan rykke frem i branchen, lyder det.

Foto: PR/Drive Studios

Med et 1-årigt manuskriptforfatter-program vil Drive Studios udklække unge talenter til at skrive tv-serier. Talentprogrammet oprettes bl.a. for at imødekomme den stigende efterspørgsel på fiktion både herhjemme og i udlandet, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Forløbet går under navnet Drive Writing Studio og vil blive ledet af Adam August, der for nyligt tiltrådte som kreativ chef og ledende manuskriptforfatter hos Drive Studios. Han vil blive assisteret af Drive Studios chef for fiktion, Maj-Britt Landin.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs