MediaWatch

DR Nyheder rykker rundt på chefer i intern rokade

I forsøg på at styrke podcastproduktionen gennemfører DR en chefrokade og udvider ledelseslaget i newsroom, skriver Journalisten.

Foto: Jens Dresling

DR Nyheder ryster posen i cheflaget for at styrke nyhedsdækningen og -podcastproduktionen. Det skriver Journalisten.

Det betyder, at DR's chef på Christiansborg, Morten Tvegaard, bliver chef for P1 Orientering i stedet for Claus Cancel og lejlighedsvist chef i newsroom, sammen med chef for Radioavisen, Thomas Gadsbølle, der også skal være med til at løfte dén opgave til tider.

"Vi haft har et behov for at udvide antallet af chefer, der tager rollen som chef for newsroom. Der har været to det seneste års tid. Der har vi brug for lidt flere kræfter til at dække opgaven dagen igennem og året rundt," siger nyhedschef i DR, Thomas Falbe, til Journalisten.

Claus Cancel fortsætter som chef for P1 Morgen og podcasten Genstart og får nyt ansvar for at styrke DR's nyhedspodcasts generelt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs