MediaWatch

Ny aftale sender Stofa og Boxer ud til 22.000 potentielle kunder

11.000 kunder er allerede landet hos Stofa efter aftale mellem Norlys og vestjysk fibernetudbyder, og et tilsvarende antal kunder får adgang til først Stofas og siden Boxers produkter.

Foto: PR/Stofa

Norlys, som ejer Stofa og Boxer, har indgået en aftale med RAH Fiberbredbånd, som leverer fibernet til 22.000 husstande i Vestjylland. Det skriver de to parter i en pressemeddelelse. Dermed får Norlys mulighed for at øge kundebasen.

Norlys er en del af ejerkredsen bag RAH Fiberbredbånd, og Stofa har allerede overtaget 11.000 kunder fra RAH Fiberbredbånd.

"Med denne aftale får de resterende 11.000 husstande, som endnu ikke har valgt fiber, samme mulighed, og senere på året vil Boxer også være en af varerne på hylderne. Jeg håber, at det kan få endnu flere vestjyder til at vælge det fremtidssikrede fibernet," siger Sune Nabe Frederiksen, adm. direktør i Norlys Digital.

Aftalen mellem de to parter er landet, efter at RAH Fiberbredbånd i efteråret indgik en aftale med brancheplatformen Opennet om at åbne fibernettet for udbydere. RAH Fiberbredbånd arbejder nu på at få aftaler i hus med flere tv- og internetleverandører, lyder det. Det ventes at ske i anden halvdel af 2021.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nyt fra dansk og international streaming, papirmangel og andre udfordringer for traditionelle medier er blandt ugens vigtigste mediehistorier. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs