MediaWatch

Coronakrisen får DR til at aflyse produktioner i Koncerthuset

Produktioner i DR Koncerthuset, som bl.a. skulle have ramt P2's flade, bliver aflyst som følge af coronarestriktioner.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

DR Koncerthuset må aflyse en række produktioner, som skulle være afholdt i januar, skriver DR på sin hjemmeside.

Baggrunden er de restriktioner og nedlukninger af samfundet, som coronakrisen har ført med sig. Blandt de produktioner, som rammes, er flere, som skulle være sendt på radiokanalen P2.

"Aktiviteterne omfatter blandt andet Saraste & Mahlers 9. (DR Symfoniorkestret), "Antikrist" (DR Symfoniorkestret, sangere fra DR Vokalensemblet og DR Koncertkoret), DR Big Bands nytårskoncerter og DR Big Band & Joel Ross. Også DR Dramas produktion "Orkestret" (DR Symfoniorkesteret) er berørt," skriver DR.

Ambitionen er at fylde sendefladen med andet indhold, der hvor aflysningerne af de berørte produktioner i DR Koncerthuset rammer.

Samtlige medlemmer af to af DR's kor blev sendt hjem tidligere på måneden, efter 26 sangere blev konstateret smittede med coronavirus. Alle DR's koraktiviteter er blevet aflyst frem til 19. januar. Også alle koncerter med publikum er blevet aflyst.

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs