MediaWatch

DR sender 74 korsangere hjem efter udbredt coronasmitte

Coronasmitte er brudt ud blandt sangere i to DR-kor, og alle er nu sendt hjem.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

DR har besluttet sig for at sende alle 74 korsangere fra de to kor DR Vokalensemblet og Koncertkoret hjem, fordi 26 sangere er blevet smittet med corona. Det oplyser DR selv på sin hjemmeside.

"Vi har gjort det, man skal. Vi har aktiveret smitteopsporingen, vi har aktiveret Styrelsen for Patientsikkerhed og sendt folk hjem. Vi har lukket for al korsang frem til 18. januar," siger Kim Bohr, koncerthuschef i DR.

Det oplyses, at smitten blev opdaget i sidste uge, og at antallet af smittede siden er steget. Ingen har været på arbejde siden fredag, og det forventes ikke, at smitten har spredt sig til resten af DR Byen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs