MediaWatch

DR og TV 2 sikrer sig rettigheder til VM i fodbold i 2026

De to public service-broadcastere føjer VM-slutrunde til rækken af sportsbegivenheder, som de deler rettighederne til.

VM-pokalen ved lodtrækningen tidligere på ugen til kvalifikationen til VM i 2022. | Foto: Handout/Reuters/Ritzau Scanpix

Når VM i fodbold for herrer skal spilles i 2026, så kan danske seere følge med hos DR og TV 2, oplyser de to broadcastere.

Rettighederne er delt ligeligt mellem DR og TV 2. VM-slutrunden føjer sig til rækken af sportsbegivenheder, som DR og TV 2 i forvejen har sikret sig i fællesskab. Det gælder VM i 2022, EM i 2024 og 2028 og OL i 2022 og 2024. Dermed indhegner de danske public service-stationer nogle af de bredeste sportsevents i et marked, hvor konkurrencen om sportsrettigheder er øget, og hvor bl.a. Nordic Entertainment Group har investeret stort i fodbold.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs