MediaWatch

Ny nyhedsdirektør hos TV 2 skal gå forrest i kulturforandring

TV 2 sætter jagten ind på en ny nyhedsdirektør, der får en hovedopgave i at skabe en ny ledelseskultur i nyhedsafdelingen, siger adm. direktør. Det sker efter et efterår, hvor kritikken af nyhedsledelsen har fyldt, men det er ikke årsagen til, at nuværende nyhedsdirektør Mikkel Hertz forlader sin stilling, lyder det.

Anne Engdal Stig Christensen tiltrådte som adm. direktør for TV 2 i august 2019. | Foto: Miklos Szabo/TV 2 Danmark

Ikke ret meget længere hedder TV 2's nyhedsdirektør Mikkel Hertz. Det meddelte tv-selskabet tidligere torsdag som led i en omorganisering, der samtidig udvider programdirektør Lotte Lindegaards ansvarsområde. Hun får således fra årsskiftet også det overordnede ansvar for nyhedsområdet og træder ind i TV 2's direktion, der går fra tre til fire medlemmer.

Netop nyhedsafdelingen har stået centralt for TV 2 i de seneste måneders debat om krænkelser og hård tone. En undersøgelse blotlagde i oktober problemer på de fronter og har fra medarbejderne på TV 2 Nyhederne affødt kritik af ledelsesstil og tone.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs