MediaWatch

Ny nyhedsdirektør hos TV 2 skal gå forrest i kulturforandring

TV 2 sætter jagten ind på en ny nyhedsdirektør, der får en hovedopgave i at skabe en ny ledelseskultur i nyhedsafdelingen, siger adm. direktør. Det sker efter et efterår, hvor kritikken af nyhedsledelsen har fyldt, men det er ikke årsagen til, at nuværende nyhedsdirektør Mikkel Hertz forlader sin stilling, lyder det.

Anne Engdal Stig Christensen tiltrådte som adm. direktør for TV 2 i august 2019. | Foto: Miklos Szabo/TV 2 Danmark

Ikke ret meget længere hedder TV 2's nyhedsdirektør Mikkel Hertz. Det meddelte tv-selskabet tidligere torsdag som led i en omorganisering, der samtidig udvider programdirektør Lotte Lindegaards ansvarsområde. Hun får således fra årsskiftet også det overordnede ansvar for nyhedsområdet og træder ind i TV 2's direktion, der går fra tre til fire medlemmer.

Netop nyhedsafdelingen har stået centralt for TV 2 i de seneste måneders debat om krænkelser og hård tone. En undersøgelse blotlagde i oktober problemer på de fronter og har fra medarbejderne på TV 2 Nyhederne affødt kritik af ledelsesstil og tone.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs