MediaWatch

Familien Beha er rykket tættere på "Kurs mod"-produktioner

Produktionsselskabet Havana Production, som tv-værten Mikkel Beha Erichsen og hans familie driver, har fundet sammen med producenten Bermuda om produktionen af rejseprogrammerne "Kurs mod". Selskabet fordoblede sidste år bruttofortjenesten, mens overskuddet også steg.

Aktiviteterne i produktionsselskabet Havana ApS, der udsprnger af rejseprogrammerne "Kurs mod" steg i seneste regnskabsår | Foto: Hannelore Dörner/TV 2

Foredrag, bøger og co-produktion af rejseprogrammerne "Kurs mod" sendte omsætningen i vejret i produktionsselskabet Havana Production i seneste regnskabsår, der løb frem til 30. juni.

Selskabet, der er ejet af tv-værten Mikkel Beha Erichsen og er centrum for de medieaktiviteter, som han og familien driver omkring deres rejseoplevelser og togter på havet, fordoblede bruttofortjenesten fra 3,4 mio. kr. til 7,3 mio. kr. Også personaleomkostningerne steg betydeligt til 4,46 mio. kr. mod 1 mio. året før, og det udløste en bundlinje på 1,26 mio. kr. – godt 300.000 kr. mere end året forinden. Ifølge årsregnskabet bidrager en refusion på 159.000 kr. på grund af coronakrisen til resultatet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs