MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Mediekonsekvenser af nordjysk corona-nedlukning, ansøgninger om støtte fra mediehjælpepakke og ekstraordinær håndsrækning til DR og film- og tv-branchen. Det er blandt andet, hvad du kan læse mere om i denne uges overflyvning over de vigtigste begivenheder i mediebranchen.

Foto: PR/Herning Folkeblad/301019434

Et amerikansk præsidentvalg og en regional coronanedlukning af Nordjylland har været blandt ugens store overskrifter i nyhedsstrømmen, og de har da også fundet vej til MediaWatchs spalter. De to historier og deres afledte effekter samt alt det andet, der har rørt sig i mediebranchen den sidste uges tid, får du overblikket over herunder.

Vi begynder med det nyeste. Syv nordjyske kommuner bliver mere eller mindre lukket ned grundet corona, blev det meddelt torsdag aften. Nordjyske Medier forventer at blive ramt økonomisk af den regionale nedlukning, men vil sikre, at koncernens medier – digitale og på print – fortsat udkommer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs