MediaWatch

Disney+ har mere end en halv million daglige seere i Norge

En måned efter lanceringen i Norden har den amerikanske streamingtjeneste Disney+ fået en daglig dækning på 11 pct. i Norge.

Disney+ vinder frem efter en måned på det nordiske marked Foto: Brendan Mcdermid/Reuters/Ritzau Scanpix

Siden Disneys streamingtjeneste Disney+ landede på det nordiske marked den 15. september har den på få uger fået stor rækkevidde på det norske tv-marked. Det skriver Kampanje.

Ifølge tal fra Kantar Gallup for uge 40 og 41 har Disney+ en daglig dækning i Norge på 11 pct., det svarer til 538.000 personer. Ugentligt samler streamingtjenesten mere end det dobbelte og har en rækkevidde på 23 pct.

"En så høj dækning er for mig personligt overraskende, men det kan være fordi, jeg ikke er så stor fan af Star Wars og tilsvarende film og serier, og hellere foretrækker at følge Premier League på TV 2 Sumo," siger forskningsleder i Kantar Gallup, Knut-Arne Futsæter til Kampanje.

I Danmark er der ikke tilsvarende måling af streamingtjenesternes dækning og derfor ikke tal på den foreløbige udbredelse. I

følge analyseinstituttet Mediavision har mere end hver 10. husstand i Norden købt abonnement på Disney+ siden lanceringen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere