MediaWatch

Direktør vil sikre sit filmselskab mod krænkelser med nye tiltag

Direktør hos Meta Film vil implementere nye tiltag for at sikre selskabet mod krænkelser. Det inkluderer bl.a. et "kriseråd".

Foto: Mik Eskestad/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Filmproduceren og adm. direktør hos Meta Film, Meta Louise Foldager Sørensen, vil indføre nye tiltag i sit filmselskab, som skal modvirke sexisme og krænkelser. Det skriver Information.

Konkret betyder det, at det skal være helt tydeligt, hvor medarbejdere kan klage over en oplevelse eller ledelsen og derudover et kriseråd, hvor man kan diskutere sager med andre.

"Tænk, hvis jeg blev ramt på en sag, der truede hele selskabets liv – ville jeg så kunne gøre det rigtige, eller ville jeg gøre det mest menneskelige: forsøge at glatte ud for at redde mit firma? Jeg vil gerne sikre mig selv og mine selskaber imod, at jeg selv kommer til at klovne. Jeg er jo også bare et fejlbarligt menneske," siger Meta Louise Foldager Sørensen til avisen.

Meta Louise Foldager Sørensen er en af de 664 personer i filmbranchen, der har skrevet under på en fælles erklæring mod krænkelser og sexisme.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs