MediaWatch

Biografsite lancerer streamingguide for at lokke tv-seere til

Brugerportalen Kino.dk lancerer et streamingsite med guides til film- og serier på markedet for streamingtjenester. Det sker, i takt med at streaming fylder stadig mere i forbrugernes hverdag.

Foto: Steen Ole/Ritzau Scanpix

Kino.dk, der udover at fungere som billetportal også bringer filmnyheder, guides og brugeranmeldelser af biograffilm, lancerer et nyt site Streamingguide, der skal inspirere forbrugerne til film og serier på det voksende marked for streamingtjenester. Det skriver Kulturmonitor.

Lanceringen sker, efter danske biografer er under pres i lyset af coronakrisen, der bl.a. har udskudt flere store biograffilm.

"På kino.dk har vi en ambition om at være et 360 graders filmunivers, der skal kunne inspirere publikum til at se film, uanset hvor og hvornår de vil underholdes. Med vores nye StreamingGuide er det muligt at komme hele vejen rundt i en films levetid og tilmed dække seriefronten," siger administrerende direktør for kino.dk, Jesper Grünfeld, om det nye tiltag ifølge Kulturmonitor.

Kino.dk er ejet af Nordisk Film Biografer og Cinemaxx.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs