MediaWatch

Copenhagen TV Festival bliver digital i år

Coronapandemien betyder, at den årlige tv-festival for broadcastere og producenter vil foregå digitalt, når festivalen finder sted i november.

Foto: Sceenshot fra copenhagentvfestival.dk

Copenhagen TV Festival, det årlige træf for broadcastere og tv-producenter, bliver afholdt som planlagt den 23.-24. november, men afviklingen bliver digital. Det skriver festivalen på sin hjemmeside.

Beslutningen er taget "ud fra et forsigtighedsprincip", skriver festivalen med henvisning til coronapandemien. Mette Sig, direktør for Copenhagen TV Festival, kalder det "drøn ærgerligt", at branchens aktører ikke kan mødes i fysisk form som normalt.

"En fordel ved en digital festival er dog, at inspirationen kan nå ud til endnu flere i tv-branchen. Det er netop også vores fokus. Vi vil skabe en digital festival for så mange som muligt, og som i sin form stadig kan styrke fællesskabet og den faglige inspiration," udtaler hun.

Programmet til Copenhagen TV Festival vil bestå af live-sessions, indhold i kortere formater, der kan ses on demand, og podcasts.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere