MediaWatch

Nordisk Film indgår filmaftale med finsk streamingaktør

Egmont-selskabet får med en ny aftale med Telia-ejet tjeneste ny adgang til finske seere.

Foto: PR/Egmont

Titler fra Nordisk Film, som er en del af Egmont-koncernen, vil fremover finde vej til streamingtjenesten C More i Finland, oplyser det danske selskab i en pressemeddelelse.

Aftalen betyder, at de nordiske og internationale film, som Nordisk Film sender på markedet, vil indgå i kataloget hos C More. De første stykker indhold fra den nye aftale vil ligge på tjenesten i november.

"Aftalen følger efter lignende aftaler, vi har lavet med lokale partnere i andre nordiske lande, og den er en del af vores strategi om at bringe det bedste lokale og internationale indhold ud til så mange kunder som muligt," siger Kenneth Wiberg, direktør i Nordisk Film Distribution, i meddelelsen.

Nordisk Film indgik i efteråret en ny aftale med Yousee i Danmark. Aftalen gav Yousee-kunder adgang til flere af Nordisk Films danske og internationale titler.

C More er en del af finske MTV, der er ejet af Telia. Med i det svenske teleselskabs medieaktiviteter er også svenske TV4 efter købet af Bonnier Broadcasting i 2019.

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs