MediaWatch

Top 20: DR-fredagsunderholdning tog toppen – men fik mere konkurrence fra TV 2

Livsstil og underholdning satte sig på de øverste placeringer på listen over sidste uges mest sete tv-programmer live, mens landskamp på Kanal 5 også fik plads på listen.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

DR's "Alle mod 1", der sendes fredag aften, var også i sidste uge det program, som trak flest seere til skærmen. Det viser de ugentlige tv-tal fra Kantar Gallup.

779.000 så med, da underholdningsprogrammet blev sendt i sidste uge. Det var knap 70.000 færre end i sidste uge, men altså nok til at kaste en førsteplads af sig. På samme tid – fredag aften – sender TV 2 det nye format "Den vildeste danser", der med 490.000 seere vandt 100.000 seere i forhold til sidste uge. Sammenlagt var mere end en million altså klar til fredagsunderholdning på DR1 og TV 2 fredag kl. 20.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs