MediaWatch

Nent køber svenske rettigheder til landsholdsfodbold

Nordic Entertainment Group tager fra 2022 over fra TV4 på rettigheder til herrelandskampe i Sverige. I Danmark ventes rettighederne snart afsat fra 2022, hvor Discoverys nuværende aftale udløber.

Det svenske herrelandshold i fodbold spillede lørdag i Nations League mod Frankrig med et 0-1-nederlag til følge. | Foto: Jessica Gow/AFP/Ritzau Scanpix

Nordic Entertainment Group (Nent) skærer for i et udbud af nordiske rettigheder til herrelandsholdsfodbold og har sikret sig rettighederne fra 2022 til 2028 i Sverige. Det oplyser Nent i en pressemeddelelse.

Rettighederne gælder kvalifikationskampe til EM i 2024 og 2028 samt VM i 2026, Nations League-kampe i perioden 2022-2028 samt en række venskabskampe for landshold. Samlet set godt 1200 landskampe – heraf mindst 60 med svensk deltagelse – er en del af aftalen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs