MediaWatch

Dansk Annoncørforening vedtager opløsning og lukker til nytår

Ved en ekstraordinær generalforsamling har Dansk Annoncørforening endeligt besluttet at opløse foreningen. Mulighederne for at skabe et alternativ for danske annoncører skal samtidig undersøges, siger direktør.

Holger Wilcks, direktør, Dansk Annoncørforening. | Foto: PR/Dansk Annoncørforening

Dansk Annoncørforening lukker og slukker ved udgangen af året. Den beslutning har foreningen fået opbakning til på en ekstraordinær generalforsamling, der blev afholdt tirsdag.

Beslutningen om at nedlægge foreningen blev meldt ud i juni, hvor ledelse og bestyrelse anbefalede en opløsning, fordi fundamentet under foreningen de senere år er svækket på grund af vigende medlemstal. Samtidig har coronakrisen spændt ben for planerne om en offensiv for at øge medlemstallet, som foreningen har investeret egenkapitalen i. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs