MediaWatch

Coronakrisen blev dråben for Dansk Annoncørforening efter år med underskud

Coronakrisen har sat en kæp i hjulet på den vækstplan, der skulle genrejse Dansk Annoncørforening og skabe det fremtidige grundlag under foreningen, der nu vil lukke. "Der er ikke en opbakning blandt danske annoncører til at have en fælles platform," siger direktør.

Foto: PR/Dansk Annoncørforening

Talerøret for landets annoncører stikker piben ind fra nytår, hvor Dansk Annoncørforening planlægger at opløse sig selv.

Foreningens ledelse og bestyrelse meddelte tidligere torsdag, at ledelsen på generalforsamlingen 25. juni vil indstille til et farvel. Og hvis to tredjedele stemmer ja til generalforsamlingen samt en efterfølgende generalforsamling 27. august, er det slut efter mere end 70 års arbejde for at pleje de interesser, der binder annoncører sammen på tværs i erhvervslivet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs