MediaWatch

Drive Studios har igen vind i sejlene efter satsning på fiktion

Efter at have gravet millionunderskud i 2018 blev bøtten vendt sidste år og sendte Drive Studios ud af året med en markant fremgang. Især fiktion har vist sig at være et overraskende vækstben for det unge produktionsselskab.

Foto: PR / Drive Studios

2019 viste sig at blive et markant mere økonomisk fornøjeligt år end 2018 for det digitale produktionsselskab Drive Studios, viser selskabets nyligt offentliggjorte årsrapport.

Hvor 2018 bød på et underskud på knap seks mio. kr. og en bruttofortjeneste på 15,5 mio. kr., blev billedet vendt i 2019, der sendte bundlinjen i plus på 2,4 mio. kr. ud af en bruttofortjeneste, der blev øget med knap 200 pct. til 46,2 mio. kr. Det var rekord på begge parametre for Drive, der i år har kunnet fejre fem års fødselsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs