MediaWatch

DR forlænger corona-programmer

Ekstra nyhedsudsendelser og fælles morgensang fortsætter frem til nytår i DR, der vil sætte yderligere tryk på corona-formidling og -dækning, hvis behovet opstår, siger generaldirektør.

Foto: Jens Dresling

Corona sætter fortsat sit præg på samfundet og hverdagen, og derfor forlænger DR nogle af de formater, der blev programsat i begyndelsen af coronakrisen, skriver DR.

Det betyder, at det tidlige, to timer lange nyhedsprogram "TV-Avisen Morgen, der sendes på hverdage fra kl. syv til ni fortsætter frem til nytår sammen med nyhedsopdateringen TV-Avisen kl. 12. Derudover holder DR fast i den daglige fællessang om morgenen med ”Morgensang” og det ellers skrinlagte format ”Lægens bord”, der blev genoplivet, da coronasmitten satte ind, samt programmet ”Råd til corona.”

Bliver der behov for mere information og dækning af udviklingen omkring corona, vil DR genbesøge sendeplanen, siger generaldirektør Maria Rørbye Rønn i meddelelsen.

"Nu efter sommer kan alle konstatere, at corona stadig påvirker rigtig mange danskeres liv og hverdag. Derfor har vi stadig særlig fokus på netop nyhedsformidling og programmer, der understøtter vores fællesskaber i Danmark. Vi følger coronasituationen tæt og er hele tiden klar til at sætte flere initiativer i søen, hvis det bliver aktuelt," siger Maria Rørbye Rønn.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere