MediaWatch

Impact TV sikrer nyt overskud efter røde tal og venter ny gevinst trods corona

Efter samlede tab på 5 mio. kr. kroner i de to første regnskabsår tjente produktionsselskabet næsten 1 mio. kr. i 2019 og har kurs mod nyt overskud i år. Egenkapitalen er stadig negativ.

Foto: Ritzau Scanpix/Anthon Unger/Arkiv

Dokumentar- og faktaproducenten Impact TV har efter milliontab i sine to første regnskabsår – 2016 og 2017 – fået sorte tal på bundlinjen. 2018 gav et overskud før skat på 116.000 kr., og regnskabet for 2019 viser et resultat på 913.000 kr. før skat. Det står i kontrast til underskud på 2,3 mio. kr. før skat i det første regnskabsår, 2015/16, og 3 mio. kr. i 2017.

"Vi har fået styr på infrastrukturen i selskabet og har fået etableret nogle forretningsmæssige rutiner, som jeg måske ignorerede i min opstartsiver. Det hænger sammen med, at jeg fik ansat Lars Feilberg som økonomidirektør. Samtidig er jeg glad for, at de nye tal viser, at det kan lade sig gøre at tjene penge i en virksomhed som vores, hvor vi har fravalgt underholdning og fastholder en profil med dokumentar og fakta," siger Thomas Heurlin, adm. direktør for Impact TV.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs