MediaWatch

Britisk tv-branche får milliardbeløb fra hjælpepakke

Britiske produktionsselskaber og tv-stationer modtager en længeventet hjælpepakke fra den britiske regering på 500 mio. pund i lyset af coronakrisen.

Foto: Tobias Selnæs Markussen/Ritzau Scanpix

En hjælpeordning, der har været undervejs i flere måneder, når nu ud til produktionsselskaber og tv-stationer i Storbritannien, der i det seneste stykke tid har kæmpet for at mindske konsekvenserne af coronakrisen. Branchen modtager 500 mio. pund svarende til 4,1 mia. kr. i støtte fra den britiske regering. Det skriver TBI Vision.

Støttepengene skal bl.a. være med til at kunne sætte gang i tv-produktioner med en samlet værdi på op til 1 mia. pund, hvilket svarer til 8,2 mia. kr. Hjælpeordningen har bl.a. til formål at undgå, at produktioner flyttes til udlandet, eller at programmer helt droppes, skriver mediet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs