MediaWatch

TV 2 hapsede seerandele fra konkurrenter i usædvanligt tv-kvartal

En coronakrise, tre lukkede DR-kanaler og omtrent en halvering af Discovery-kanalernes distribution var blandt de faktorer, der satte aftryk på årets første tre tv-måneder. Også sommeren bliver anderledes med uvished om coronakrisens varighed og sportsbegivenheder, der ventes at gøre comeback til sendefladen.

Seerinteressen for at følge udviklingen i coronakrisen – her et pressemøde i Sundhedsstyrelsen i marts – har præget tv-markedet i første kvartal. | Foto: Jens Hartmann Schmidt/Ritzau Scanpix

TV 2 vandt terræn på tv-markedet i årets første kvartal, som var præget af en række store forandringer. Det viser tv-tal fra Kantar Gallup.

TV 2's kanaler tegnede sig for omkring 48 pct. af den samlede tv-sening i første kvartal – i hele træskolængder otte procentpoint mere end samme kvartal sidste år. Nent sammen med Viacom, Disney og Fox, som Nent varetager annoncesalget for, voksede også, mens det gik tilbage for DR og særligt Discovery, hvis andel af tv-seningen blev omtrent halveret.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs