MediaWatch

"Vi elsker vores seere, men jeg vil gerne have det tal ned"

MediaWatchs Sommerbarometer: Patient nul, partisandækning af Trump, 61 og en eventdækning, der skulle genopfindes. Sådan lyder nogle af overskrifterne, der har kendetegnet første halvår for chefredaktør for TV 2 News, Ulla Pors Nielsen.

Foto: TV 2

1. Hvilken arbejdsdag var den bedste i 1. halvår?

"Det er mærkeligt at sige den 11. marts, men det var den 11. marts. Den morgen kom 16 medarbejdere ud af coronakarantæne, og det betød, at vi var glade fra morgenstunden. Men de kom ud til et forandret Danmark, hvor statsministeren om aftenen lukkede store dele af Danmark ned. Det øjeblik tog News stafetten og dækkede situationen over hele Danmark, både med nyheder, livekommentarer og perspektiv. Fra det øjeblik blev News kanalen, hvor danskerne holdt øje med coronaen. Op mod en million danskere så News den dag og i meget længere tid end før. Jeg var bare grundstolt af vores håndtering og dækning den dag."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs