MediaWatch

TV 2 køber rettigheder til afslutning af italiensk pokalturnering

Som optakt til genoptagelsen af den bedste italienske fodboldliga spilles pokalturnering, som TV 2 har sikret sig rettighederne til, færdig.

Juventus og Inter, som her ses i kamp 8. marts, er sammen med Napoli og Milan de fire tilbageværende hold i Coppa Italia. | Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Når den italienske pokalturnering i fodbold, Coppa Italia, skal spilles færdig, så kan kampene ses hos TV 2, oplyser selskabet i en meddelelse.

Turneringen blev sat på pause tidligere på året i forbindelse med coronakrisen, men genoptages 12.-13. juni med semifinaler og finale 17. juni.

Pokalturneringen spilles færdig, umiddelbart inden den bedste italienske fodboldrække, Serie A, begynder 20. juni. TV 2 har ligeledes rettighederne til Serie A.

Ud over de italienske kampe har TV 2 også rettighederne til den bedste spanske række, La Liga, der begynder efter coronapuse torsdag og ligesom Serie A færdigspilles hen over sommeren. Til dækningen af de ekstaordinært store mængder fodbold har TV 2 udvidet holdet af kommentatorer og eksperter med Keld Bordinggaard, der er tilknyttet Vejle Boldklub og den tyske klub Bayer Leverkusen, frem til begyndelsen af august.

De kommende måneders kampe fra Italien og Spanien vil blive vist på TV 2's to sportskanaler, TV 2 Sport og TV 2 Sport X, og på streamingtjenesten TV 2 Play.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs