MediaWatch

HBO lancerer ny streamingtjeneste i USA – holder fast i HBO Nordic i Danmark

HBO tager et nyt skridt i streamingkampen med lanceringen af HBO Max på det amerikanske marked. Der vil fortsat blive investeret i HBO Nordic herhjemme.

Robert Galbraith/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Robert Galbraith/Reuters/Ritzau Scanpix

HBO, som er en del af Warnermedia, har sendt sin nye streamingtjeneste HBO Max på markedet i USA, men har ikke aktuelle planer om at udrulle brandet til Danmark. Det skriver Filmmagasinet Ekko.

"Det internationale marked er en vigtig del af udvidelsesplanerne for HBO Max, men i Europa har vi allerede i dag et stort antal abonnenter via vores tjenester, herunder HBO Nordic, og vi vil fortsat investere i disse tjenester og platforme," siger Tom Krogsgaard Nielsen, vice president for PR hos HBO Europe, til mediet.

HBO Nordic gik i land i Danmark i 2012.

HBO står i forvejen bag streamingtjenesten HBO Now i USA. Ifølge Business Insider har den nye tjeneste HBO Max et større indholdskatalog.

Den nye tjeneste HBO Max er i første omgang alene tilgængelig i USA med en abonnementspris på 15 dollars, svarende til lige over 100 kr., om måneden. Indholdet på tjenesten består af film og serier – herunder originalproduktioner til den nye streamingtjeneste.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere