MediaWatch

Undersøgelse: Flere husstande punger ud til streamingtjenester

På tværs af de nordiske lande bliver der færre, som ikke har abonnement på en streamingtjeneste. Netflix er størst i alle fire lande, som indgår i undersøgelsen.

Foto: Olivier Douliery/AFP/Ritzau Scanpix

Der bliver færre husstande i Danmark, som ikke abonnerer på et streamingabonnement. Det viser en undersøgelse, som Yougov har foretaget for Polaris Nordic, som er et samarbejde mellem tre nordiske rettighedsorganisationer, Koda, Tono og Teosto.

I 2018 havde 39 pct. af de adspurgte i Danmark ikke et betalt streamingabonnement. I 2020 var andelen faldet til 30 pct. Det vil altså sige, at 70 pct. af danskerne ifølge undersøgelsen abonnerer på en streamingtjeneste.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs