MediaWatch

Filmdistributører kaster sig ud i usikkert marked: "Jeg har en grundlæggende tro på, at folk gerne vil i biografen igen"

Lavere kapacitet i biografsalene og en lurende frygt for coronasmitte er et vilkår, filmdistributører er klar til at leve med, mener brancheforening og SF Studios, som ser flere fordele i at sende film i markedet over sommeren.

Fra den danske film "Undtagelsen", som får premiere til juli. Filmen er distribueret af SF Studios og produceret af Fridthjof Film. | Foto: SF Studios, pressefoto

Fredag åbner en række af landets biografer atter for publikum, og det har fået landets filmdistributører til at stille sig selv spørgsmålet, om det er smart eller ej at sende de ventende titler ud i et marked, der stadigvæk er præget af corona.

For en af landets største filmdistributører SF Studios lå svaret stort set til højrebenet. Både fordi selskabet står for distributionen af to Biografklub Danmark-film, som ikke kan udsættes meget længere, og fordi han har en tro på, at der vil være god aktivitet i biograferne over sommeren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs