MediaWatch

Bermuda henter ny redaktionschef fra Ekstra Bladets ledelse

Efter otte måneder på posten forlader Ekstra Bladets udviklingsredaktør stillingen til fordel for ansættelsen som redaktionschef i Bermudas faktaafdeling.

Foto: Bermuda

31-årige Lea Carina Uhd Frederiksen rykker til produktionsselskabet Bermudas faktaafdeling, hvor hun får titel af redaktionschef. Det fremgår af en pressemeddelelese.

Med ansættelsen vender Lea Carina Uhd Frederiksen tilbage til tv-produktion efter sin seneste stilling som udviklingschef på Ekstra Bladet, hvor hun har været ansat siden 1. oktober sidste år i en nyoprettet stilling. Forinden var hun redaktør på faktaprogrammerne Operation X på TV 2 og Kontant på DR.

Hos Bermuda skal hun være med til at styrke selskabets faktaproduktioner, lyder det fra  Niels Hagen Rasmussen, faktachef på Bermuda. 

"Med Lea får vi en dygtig journalistisk leder, der gennem sit arbejde har vist, at hun skaber stærke, udviklende redaktionelle miljøer og er i stand til at få programmer i sikker havn, også når der er høj søgang," udtaler han.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs