MediaWatch

Nent udbygger aftale med svensk tv-distributør

TV3-ejeren udvider sin distrubtionsaftale med svenske Com Hem og sender bl.a. streamingtjenesten Viaplay ud til en større andel af de svenske seere.

Foto: PR/Nent

Nent fortsætter med at udbygge seerskaren til sin streamingtjeneste Viaplay. Denne gang med en udbygning af aftalen med den store svenske tv-distributør Com Hem, hvilket resulterer i, at Viaplay bliver en del af Com Hems største tv-pakke, TV Guld. Det oplyser Nent i en pressemeddelese.

Den nye aftale træder i kraft allerede fra indeværende måned, april. Den indebærer også, at Nents Viasat Film-kanaler og on-demand-katalog bliver tilgængelige for abonnenter på den dyreste tv-pakke hos Com Hem samt den dyreste og mellemdyreste tv-pakke hos Boxer i Sverige. For Boxer-kunder vil aftalen dog først træde i kraft senere i år, lyder det i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs