MediaWatch

Produktionshold fra Blu ramt af karantæne i New Zealand

Et produktionshold fra Blu er blevet sat i karantæne i New Zealand på grund af smittefare, siger adm. direktør for selskabet, der på flere produktioner er påvirket af coronakrisen. "Vi vil gøre alt for at undgå fyringer," lyder det.

Adm. direktør i Blu, Anne Brostrøm. | Foto: ISAK HOFFMEYER

Coronapandemien har fået direkte konsekvenser for produktionsselskabet Blu, som blandt andet står bag programmer som "X Factor" og "Landmand søger kærlighed."

Under optagelser til en ny sæson af realityserien "På eventyr med familien Hvidt Kessler" om Kessler-familien til Yousee og Fox' tv- og streamingkanal Xee er hele produktionsholdet blevet eksponeret for smitte og derfor sat i 14-dages karantæne. Det oplyser Anne Brostrøm, adm. direktør for Blu.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs