MediaWatch

Nent stopper betalinger for udskudt sport

Den svenske mediekoncern, der sidder på flere store sportsrettigheder, sætter en midlertidig stopper for betaling til sportsbegivenheder, som er udskudt på grund af coronavirus, og vil forsøge at få kompensation for aflyste begivenheder.

Nent har rettighederne til blandt andet Champions League – her en kamp i sidste uge mellem Paris St. Germain og Borussia Dortmund, der blev spillet uden tilskuere på tribunerne. | Foto: Handout/UEFA/Ritzau Scanpix

Nordic Entertainment Group (Nent) tager skridt for at begrænse tabet på de sportsrettigheder, som koncernen har investeret store summer i, men som nu er hårdt ramt af udskydelser og aflysninger på grund af coronasmitte.

Mandag meddeler selskabet, at rettighedsbetalingen for sportsbegivenheder, der bliver udskudt, nu fastfryses.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs