MediaWatch

Stofa overtager nordjysk antenneforening med 40.000 medlemmer

Antenneforeningen AN-TV opgiver selvstændigheden og har valgt at overdrage det fulde ejerskab til Stofa. "Vores formål som antenneforening er ved at være udtjent," lyder det fra formand.

Foto: PR/Stofa

Godt 40.000 medlemmer er ikke nok til at sikre fornuftige aftaler med de store leverandører, og derfor har et flertal i repræsentantskabet i antenneforeningen Aalborg-Nørresundby Antenneforening, AN-TV, stemt for at lade det fulde ejerskab overgå til Stofa. Det skriver Nordjyske og Digitalt.tv.

Stofa, som er en del af Norlys-koncernen, samarbejder i forvejen med AN-TV. Men nu overgår ejerskabet altså fuldt og helt til Stofa.

"Den udvikling, vi ser på tv-markedet, hvor kunderne rykker væk fra det traditionelle flow-tv og over på streaming, gør, at der er særligt brug for at agere professionelt. Derfor må vi erkende, at vores formål som antenneforening er ved at være udtjent, og her skal flere kræfter til end dem, vi kan mønstre. Skala er altafgørende, og derfor er vi glade for at rykke endnu tættere sammen i stuen med Stofa," siger Jakob Svendsen, formand for AN-TV, i en pressemeddelelse fra Norlys.

Hos Stofa anerkender Jesper Kjeldgaard, direktør for salg og foreninger i Norlys Digital, antenneforeningen for dens "visionære plan med at se dette i et fremtidsperspektiv".

"Det glæder mig, at de kigger objektivt på kunderne og vælger den løsning, der – også i fremtiden – vil sikre dem det rigtige udbud af tv og internet i Aalborg," siger Jesper Kjelgaard i meddelelsen.

Aftalen afventer godkendelse af konkurrencemyndighederne. Det er endnu uafklaret, hvordan AN-TV vil bruge de midler, som antenneforeningen får i kassen med den nye aftale med Stofa.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere