MediaWatch

Discovery går på jagt efter nyt ståsted på tv-markedet efter farvel til Yousee

Prisen for en aftale med Yousee var for høj, mener Discoverys direktør, der står over for et "anseeligt" omsætningstab efter bruddet med Yousee. Yousee fastholder, at døren for en aftale står åben.

Fra nytår forsvinder Discoverys kanaler som Kanal 5, der bl.a. har budt på realityserien "Over Atlanten", fra Yousees tv-tilbud | Foto: Discovery

Flere måneders tovtrækkeri mellem Discovery og Yousee kulminerede onsdag, da Discovery trak en streg i sandet og vinkede farvel til samarbejde med landets største tv-distributør.

Tv-stationen slog i en meddelelse fast, at mulighederne for at indgå en aftale med Yousee er udtømte. Derfor forsvinder selskabets 11 kanaler, herunder hovedkanalen Kanal 5, fra tilbuddet til Yousees 1,2 mio. kunder fra nytår.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs