MediaWatch

DR sætter ny redaktør i spidsen for Ramasjang

Ny redaktør for DR's børnekanal for de 3-6-årige kommer fra en direktørstilling i reklamebureau og har en baggrund i produktionsbranchen.

Foto: DR

DR sætter navn på den person, som skal stå for bestillingen af alle DR's danske børneproduktioner til kanalen Ramasjang. 1. december tiltrådte Niels Lindberg stillingen som kanalens nye redaktør. Det fremgår af et opslag fra DR på Linkedin.

Niels Lindbergs rolle som redaktør på Ramasjang bliver ifølge meddelelsen at sikre, at Ramasjang trods øget global konkurrence og fragmenteret mediebrug, fastholder sin relevans og gennemslagskraft i målgruppen.

"Jeg tror på, at børn skal kunne se sig selv i alle historier, og at Ramasjang skal kunne bruge fortællegreb fra alle kasser til at fortælle inspirerende historier til vores børn. Jeg håber, at vi kan finde flere programbrands, der kan udkomme oftere, og styrke det fantastiske karakterunivers, der allerede bor i Ramasjang," udtaler Niels Lindberg i meddelelsen.

Niels Lindberg kommer fra en stilling som kreativ direktør i reklamebureauet Splay One, hvor han var ansat i godt et år. Forinden var han med til at starte bureauet Nice One op i Danmark. Han har tidligere været ansat i produktionsselskaberne Metrononme og Strix, på Copenhagen TV Festival samt DR, hvor han i 2015 til 16 arbejdede med programindkøb.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere