MediaWatch

TDC-direktør: For tidligt at vurdere effekt af tv-konflikt

TDC tabte 19.000 tv-kunder i tredje kvartal, men om den udvikling vil forstærkes af konflikten med Discovery mod slutningen af året, vil finansdirektør ikke spå om.

Foto: PR/TDC

Koncernfinansdirektør i TDC, Lasse Pilgaard, mener, det er for tidligt at vurdere konsekvenserne af den aktuelle konflikt mellem Yousee og Discovery, der fra nytår forsvinder fra TDC's tv-tilbud. Det skriver Berlingske.

Han siger samtidig, at han mener beslutningen var rigtig, fordi tv-kunderne vil have mere fleksibilitet.

"Jeg kan ikke fortælle om tal for fjerde kvartal. Det er for tidligt at sige, om det har en effekt på fjerde kvartal eller ej. Vi ønskede at fortsætte med Discoverys kanaler for at kunne tilbyde dem som bland selv-kanaler og give kunderne mere fleksibilitet. Vi har nu meddelt kunderne, at de fra 1. januar ikke kommer til at kunne vælge Discoverys kanaler og derfor skal vælge andre kanaler for deres abonnementspoint. Heldigvis har vi et ret stærkt indholdskatalog," siger Lasse Pilgaard til Berlingske.

Ifølge kvartalsregnskabet fra TDC, der blev offentliggjort torsdag, tabte distributøren 19.000 tv-kunder i sensommeren. Det var flere end i andet kvartal og skyldtes ifølge Lasse Pilgaard især, at en stor boligforening har skiftet leverandør.

Ifølge paraplyorganisationen Forenede Danske Antenneanlæg (FDA) har flere boligforeninger aktuelt opsagt deres aftale med Yousee efter nytår på grund af konflikten.

TDC tabte 19.000 tv-kunder i tredje kvartal

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere