MediaWatch

TDC henter ny direktør til Yousee-division

Direktør for TDC Erhverv afløser hollandske Jaap Postmaa som ny koncerndirektør for TDC-divisionen Nuuday, der bl.a. driver Yousee.

Michael Moyeel Juul Foto: PR/TDC

Forandringerne fortsætter i TDC's øverste ledelse.

Hollandske Jaap Postma stopper som adm. direktør for Nuuday - der blandt andet ejer Yousee, Telmore og TDC Erhverv - og bliver erstattet af Michael Moyell Juul, der hidtil har været direktør for TDC Erhverv.

"Vi er meget glade for, at Michael Moyell Juul har takket ja til positionen som adm. direktør og leder af de fremadrettede bestræbelser på at styrke Nuudays position som en nordisk leder med innovative digitale produkter og services. Michael har gennem otte år hos TDC vist en stærk forretningsforståelse inden for medier og digitale produkter og services, ligesom han har en god trackrecord i forhold til at skabe vækst og kundetilfredshed," udtaler konstitueret adm. direktør for TDC Group, Mike Parton, i en pressemeddelelse.

Ifølge meddelelsen sker skiftet i forbindelse med, at Jaap Postma har besluttet at flytte tilbage til sit hjemland Holland efter fire år i TDC Group.

Udskiftningen kommer kort tid efter, at Allison Kirkby efter kort tid på posten stoppede som topchef for TDC Group. Selskabet er i gang med en stor opsplitning i to enheder - Nuuday, der står for indholdsforreningen, og Netco, der driver infrastrukturen.

Michael Moyeel Juul, der har været ansat i TDC siden 2011 senest som chef for TDC Erhverv, overtager posten med det samme, mens Jaap Postma fortsætter i en rådgivende rolle indtil udgangen af november. Før han kom til TDC, har Michael Moyeel Juul bl.a. været ansat i konsulentvirksomheden McKinsey og mediekoncernen Egmont.

Denne artikel er leveret af MediaWatch' søstermedie ITWatch.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere