MediaWatch

Ny aftale breder Viaplay ud til Telenor-kunder efter storfusion

NENT's streamingtjeneste Viaplay bliver en del af tilbuddet til Telenors skandinaviske tv-kunder. Aftalen ligger i forlængelse af fusionen mellem NENT og Telenors distributionsselskaber, Viasat og Canal Digital.

Foto: Viaplay/Nordic Entertainment Group

NENT indgår ny aftale med Telenor om distribution af NENT's streamingtjeneste Viaplay til Telenors tv-kunder i Skandinavien. Det oplyser NENT i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer, at Viaplay bliver en del af tilbuddet til Telenors godt 1,7 millioner tv-kunder på kabel og satellit i Sverige, Norge og Danmark.

"Telenors nordiske kunder i Norden vil nu kunne føje Viaplay til deres tv-abonnement, og det vil øge vores rækkevidde yderligere," udtaler kommerciel direktør i NENT Group Kim Poder i pressemeddelelsen.

Aftalen sikrer desuden distributionen af NENT's tv-kanaler - først og fremmest i TV3-familien - til Telenors kundekreds, der er størst i Sverige og Norge.

Lå i kortene

Udbredelsen af Viaplay til Telenors kunder kommer ikke uventet, men lå i kortene, da NENT og Telenor for få uger siden offentliggjorde storfusionen mellem tv-selskabernes distributionsselskaber, Viasat og Canal Digital. NENT har igennem efteråret fokuseret organisation og strategi på at positionere sig på det nordiske streamingmarked.

"Det, vi fokuserer på fremover, er at skalere Viaplay og formentlig lancere i flere lande. Vi er et streamingselskab med vækstambitioner med forretninger rundt om, som understøtter vores ambitioner," sagde topchef i NENT, Anders Jensen, til MediaWatch i forbindelse med tredje kvartalsregnskabet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere