MediaWatch

Producent udvider med international forgrening

Produktionsselskabet Snowman, der blandt andet står bag "Gift ved første blik", lancerer et internationalt brand, der skal udvikle nye formater med potentiale i udlandet.

Foto: Andreas Haubjerg/Ritzau Scanpix

Det danske produktionsselskab Snowman Productions øjner muligheder på det internationale marked og søsætter derfor nu et nyt label under selskabet med titlen Snowman Global. Det skriver producenten i en pressemeddelelse.

Snowman står blandt andet bag det populære datingprogram "Gift ved første blik", som er solgt til 29 lande. Selskabet blev etableret i 2011 og er i dag en del af Red Arrow Studios, som er produktionsgrenen af den tyske mediekoncern ProSiebenSat.1.

"Snowman Global er blevet lanceret for at høste kreativiteten og ekspertisen, som Snowmans danske produktion af formater har, og samle det i en global udviklings- og produktionsenhed. I samarbejde med broadcastere og produktionsselskaber over hele verden inklusiv Red Arrow Studios-selskaber skal de sammen udvikle nye, store formater," lydet det i meddelelsen.

Derudover er det planen, at Snowman Global skal bistå Red Arrow Studios International i at hente rettigheder til globale formater, ligesom den nye internationale gren skal afsøge udvalgte markeder for potentielle produktionspartnere.

"Vores ambition er at bygge videre på den kreative ekspertise, som vi har etableret i det danske marked, og tage den med os ud i verden i en selvstændig, dedikeret produktionsenhed," udtaler Michael von Würden, direktør for Snowman, i meddelelsen.

Snowman hyrer ny producent

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere