MediaWatch

NENT køber rettigheder til europæiske topligaer i kvindefodbold

Rettighederne til at vise kampe fra den engelske FA Women’s Super League, den tyske Frauen-Bundesliga og den franske Division 1 Féminine ligger frem til 2022 hos tv-selskabet Nordic Entertainment Group.

Foto: Stine Tidsvilde

Nordic Entertainment Group, NENT, har købt de eksklusive nordiske rettigheder til at vise kvindelig topfodbold fra England, Tyskland og Frankrig på Viaplay, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Rettighederne gælder de tre kvindelige fodboldligaer FA Women’s Super League, Frauen-Bundesliga og Division 1 Féminine fra henholdsvis England, Tyskland og Frankrig.

I NENT ser sportschef Kim Mikkelsen frem til at kunne give Viaplay-kunder mulighed for at følge danske spillere som bl.a. Pernille Harder, der spiller på det tyske hold VfL Wolfsburg, og Nadia Nadim på det franske hold Paris Saint-Germain.

"Kvindefodbold bevæger sig mod en ny æra, hvor kvindernes VM i 2019 tiltrak over en milliard seere på verdensplan. Vores seere kan nu se frem til mere end 130 live-kampe fra disse tre spænende ligaer med danske stjerner i nøgleroller på deres hold," udtaler Kim Mikkelsen i meddelelsen.

Alle kampe vil blive sendt via streamingtjenesten Viaplay, mens udvalgte kampe vil blive vist på tv.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs