MediaWatch

Waoo sætter Viaplay længere frem på hylden

Streamingtjenesten Viaplay bliver fremover integreret i tv-boksen fra Waoo, så tv-kunderne kan få mere direkte adgang til bl.a. livesport.

Skellet mellem streaming og traditionelt tv skal gøres mindre ifølge Jørgen Stensgaard, adm. direktør for Waoo | Foto: Waoo/PR

Waoo åbner døren mere op for streamingtjenesten Viaplay, der fremover bliver en integreret del af Waoos tv-boks. Det skriver tv-distributøren i en pressemeddelelse.

Hidtil har Waoos kunder, der også har købt afgang til Viaplay, skullet åbne en app for at streame indholdet, men det slipper kunderne for fremover.

”Som udbyder skelner vi længere ikke mellem traditionelle tv-kanaler og streaming. I begge tilfælde er det indhold, som vores kunder efterspørger, og derfor skal det være tilgængeligt på vores boks for at gøre det så nemt som muligt for kunderne,” siger Waoos adm. direktør Jørgen Stensgaard i meddelelsen.

Viaplay er ejet og drevet af svenske Nordic Entertainment Group (NENT), der også står bag TV3-kanalerne, og sidder på en stor del af de nordiske sportsrettigheder. Det gælder ikke mindst topfodbold som engelske Premier League, Champions League og den danske Superliga. 

Integrationen af Viaplay sker i løbet af august i forbindelse med en softwareopdatering i Waoos tv-boks. I forvejen er Netflix og Youtube også indlejret i tv-boksen, skriver Waoo. Tv-distributøren har desuden streamingtjenesterne TV 2 Play, Dansk Filmskat og Min Bio som en del af tilbuddet.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs