MediaWatch

TV 2 henter populære DR-værter til nyt talkshow

Efter sommerferien sætter TV 2 et nyt dagligt talkshow ind i sendefladen. To af programmets fire værter er hentet fra DR.

Fra venstre: Jes Dorph-Petersen, Petra Nagel, Abdel Aziz Mahmoud og Natasja Crone. Foto: Ulrik Jantzen / TV 2

TV 2 lancerer 19. august et nyt dagligt talkshow med to roterende værtspar – Natasja Crone og Abdel Aziz Mahmoud samt Petra Nagel og Jes Dorph-Petersen. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Både Abdel Aziz Mahmoud og Petra Nagel er hentet fra DR. Abdel Aziz Mahmoud kommer senest fra værtsstillinger på "Abdel mellem fjender" på DR2 og radioprogrammet "Shitstorm" på P1. Han er dog ikke helt ny på TV 2, hvor han tidligere har været vært på TV 2-forbrugerprogrammet "Basta".

"Jeg savner for tiden fjernsyn, som kan samle os. Noget, man kan tale med sin kollega eller mor om næste dag. Vi vil forsøge at lave tv, hvor man tydeligt kan mærke live-nerven, og jeg glæder mig til at være med til at udvikle det," udtaler han i meddelelsen.

Sendes i to dele

Petra Nagel er et kendt ansigt fra DR3 fra programserierne "Petra dater hele verden", "Petra elsker sig selv" og "Petra får en baby".

"De seneste år har jeg zoomet ind på min egen navle og lavet tv om følelser. TV 2's nye aktualitets-talkshow skal selvfølgelig også have følelse, nerve og nærvær, men det bliver en dejlig udfordring for mig at skulle fortælle historier, som ikke tager udgangspunkt i mig selv, men i, hvad der sker omkring os," udtaler hun i meddelelsen.

De er blevet sat sammen med de to faste TV 2-værter Jes Dorph-Petersen og Natasja Crone.

Det nye talkshow vil blive sendt i to dele mandag til fredag kl. 17.20 og kl. 18.25, hvor der i dag bliver sendt "Go' aften Danmark". Titlen på talkshowet er endnu ikke fastlagt – ej heller om det bliver det samme, som det nuværende aftenprogram har, lyder det fra TV 2-redaktør Henriette Ladegaard-Pedersen.

"Vi har mange tanker og gode ideer, men vi er ikke færdige med at udvikle på formatet endnu. Det eneste, vi er helt sikre på, er, at vi har samlet det helt rigtige værtshold til opgaven, og sammen med dem ser vi frem til at udvikle formatet hen over sommeren, siger Henriette Ladegaard-Pedersen i meddelelsen."

Det nye format skal som Go' Aften Danmark produceres af Nordisk Film TV, oplyser TV 2.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere