MediaWatch

Konstitueret direktør stiller sig i spidsen for Metronome

Efter 13 år hos Metronome bl.a. som produktionsdirektør, sætter konstitueret direktør sig permanent i stolen som ny adm. direktør for produktionsselskabet.

Foto: PR/Metronome

Tina Christensen har siden sommeren 2018 været konstitueret på posten som adm. direktør hos produktionsselskabet Metronome, og nu kan hun strege "konstitueret" fra visitkortet, efter hun er blevet udnævnt som adm. direktør for selskabet. Det oplyser Metronome i en pressemeddelelse.

Den nyudnævnte direktør overtog direktørposten, da Kent Nikolajsen, daværende adm. direktør, blev ramt af kræft sidste år. Kent Nikolajsen gik bort i januar i en alder af 48 år.

Tina Christensen har arbejdet hos Metronome siden 2006 og var forinden gennem 13 år hos tv-selskabet SBS, der siden er blevet en del af Discovery-koncernen.

"Tina er den fødte leder. Hun har været en klippefast støtte for alle vores danske kollegaer i en meget svær tid, efter vi mistede vores kære kollega Kent. Tina har en solid baggrund både inden for broadcasting og produktion og har været i branchen i 26 år," udtaler Karin Stjärne, adm. direktør for Endemol Shine Nordics, der ejer Metronome, i meddelelsen.

Før hun blev konstitueret på direktørposten, havde Tina Christensen titel af produktionsdirektør hos Metronome.

"Jeg er meget stolt over og utrolig glad for formelt at være blevet udnævnt til adm. direktør for Metronome, og jeg glæder mig til at kunne fortsætte vores tradition med altid at levere produktioner af høj værdi til stor glæde for både vores kunder og vores seere – uden at gå på kompromis med vores virksomhedskultur og menneskelige værdier," udtaler Tina Christensen.

Udnævnelsen af den nye adm. direktør er formelt sket med virkning fra 1. februar.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs