MediaWatch

Metronome hyrer nye producenter

Produktionsselskabet har hentet nye personer til producentholdet og venter afklaring på ledelsesstrukturen i løbet af februar.

PR/Metronome
Fra venstre Thomas Møller, Julie Ralund, Laura Brix og Tejs Frilling. Foto: PR/Metronome

Produktionsselskabet Metronome har i løbet af de seneste måneder føjet flere nye producenter til lønningslisten. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I afdelingen for underholdning er Tejs Frilling, der er hentet hos DR, nyt ansigt hos Metronome, mens Thomas Møller er blevet ansat i Metronomes realityafdeling. Endelig er Julie Ralund, der kommer fra United Productions, blevet en del af fakta- og livsstilsafdelingen, mens hidtidig redaktionschef hos Metronome Laura Brix også er blevet en del af afdelingen og skifter titel til producent.

"Vi er stolte over, at fire så dygtige folk har sagt ja til at blive en del af Metronome-familien," udtaler Tina Christensen, fungerende adm. direktør hos Metronome, i meddelelelsen.

Selskabets hidtidige adm. direktør, Kent Nikolajsen, gik tidligere på året bort efter en kræftsygdom. Direktørposten bestrides nu af Tina Christensen, og selskabet meddeler, at man forventer at have en afklaring på den fremtidige ledelsesstruktur i slutningen af februar.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere